Курсове и частни уроци за:

- Гимназисти (8, 9, 10, 11 и 12 клас)

- Прогимназисти (5, 6 и 7 клас)

- Деца от начален курс (1, 2, 3 и 4 клас)

- Студенти и възрастни курсисти

- Корпоративни клиенти

6+® Ви предлага занимания по немски език в учебен кабинет или по домовете в София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол, както и онлайн за цяла България за всички възрасти и насочености, като качеството на обучението е гарантирано от опитни университетски, гимназиални, прогимназиални и начални преподаватели.

Редовно обучение и онлайн - знания и международна сертификация.

Форматите са за нива: A1, A2, B1, B2 и C1, като са максимално съобразени с Вашите индивидуални желания и са насочени към придобиване на трайни знания и умения в четирите основни направления: говорене, слушане, писане и четене.

Освен това пред Вас стои уникалната възможност да се сдобиете със СЕРТИФИКАТ 6+®, който може да Ви бъде полезен при кандидатстване за работа в България и чужбина (ЕС, САЩ, Канада и много други).

За целта е необходимо да завършите с отличие курс в нашата школа или да положите успешно изпит в някоя от учебните ни бази в: София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

ЦЕНОРАЗПИС курсове:

Насоченост Брой часове Индивидуално 2 души Група
Ниво A1 60 / 50 астр. часа 12 лв.* 8 лв.* 6 лв.*
Ниво A2 60 / 50 астр. часа 12 лв.* 8 лв.* 6 лв.*
Ниво B1 60 / 50 астр. часа 12 лв.* 8 лв.* 6 лв.*
Ниво B2 60 / 50 астр. часа 13 лв.* 9 лв.* х
Ниво C1 60 / 50 астр. часа 15 лв.* 10 лв.* х
Помощни уроци** по договаряне  по договаряне по дог. х

*Цените са за един астрономически час (60 минути) и са актуални за редовното обучение в София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

**Помощните уроци са за ученици и възрастни курсисти и са по зададен от Вас брой часове.

Онлайн курсовете, от своя страна, са по 25 астрономически часа за 1 модул, като общата стойност на индивидуалното дистанционно обучение е 320 лв.

Модули: A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1, B1.2, B2.1 и B2.2.

ЦЕНОРАЗПИС изпити:

Насоченост Цена
Изпит за ниво 100 лв. 50 лв.

За Ваше улеснение Ви представяме основните програми, по които работим.

Базова учебна система за възрастни: Schritte International

Учебни системи за ученици: Der Wundertopf, Funkel, Tamburin, Tamtam, Pom und Pam (начален курс); Deutsch für dich, Deutsch Im Blickpunkt, Na klar! NEU (прогимназиален курс); Lagune, Prima, Prima - Text und Übungsbuch, Direkt, Rolltreppe aufwärts, Deutsch ist IN, Немски език и литература (гимназиален курс)

Други системи за деца и възрастни: Aspekte, Berliner Platz NEU, DaF kompakt, DaF leicht, Themen Aktuell, Das neue Deutschmobil, Geni@l klick, Logisch, Deutsch hautnah, Netzwerk, Mittelpunkt NEU, Optimal, Passwort Deutsch, Wir, Deutsch Treff, Stufen International, AusBlick, Team Deutsch, Herausforderung Literatur (учебник по немски език и литература)

Всичко това старателно допълваме с разнообразни собствени разработки.