Качествени устни преводи:

- Индивидуален подход

- Професионализъм

- Опит през годините

- Промо условия

- Коректно ценообразуване

6+® Ви предлага услугите на едни от най-добрите специалисти по устни преводи в България. Екипът ни е съставен от опитни специалисти, които осъществяват устни преводи премиум качество от и на: английски, немски, френски, руски, испански, италиански и още много други езици.

В наше лице Вие може да намерите доверен партньор за Вашия бизнес, предстоящо пътуване или интервю за работа, както и сигурен посрещач на Вашите приятели и гости от чужбина. Независимо дали става въпрос за водене на бизнес преговори, разговор с тясно профилирана насоченост или стандартна ежедневна комуникация, преводачите на 6+® ще бъдат на Ваше разположение 24/7/365.

За да наемете наш преводач е необходимо да направите предварителна заявка желателно няколко работни дни преди ангажимента. За да сме Ви максимално полезни, е добре да знаем параметрите на желаната от Вас услуга. По този начин ще можем да Ви изготвим максимално точна оферта.

Преводачите на 6+® имат възможност както да пътуват до всяка една точка на страната за превод намясто, така и да осъществят превода онлайн или по телефона, ако това е възможно.

Имате нужда от устен превод? Нека да е 6+®!

Фирмата ни разполага с офиси в: София, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол, като изпълняване устни преводи в цяла България.

Заявка за превод на тел.: 0894 85 06 60.

Консекутивен превод

Цена за един астрономически час: 60 лв. (важи само за първия час)

За всеки следващ се заплаща такса от 50 лв.

За дългосрочен ангажимент от над 20 часа: 40 лв.

Тези цени за актуални за преводи, извършени от 8:00 до 20:00 часа. Извън тези времеви рамки се калкулира допълнителна такса в размер на 50% над тази в посочените тарифи.

Възможни оскъпявания има и в случаите, в които преводачът е командирован в друг град. Тогава се добавят текущите му разходи, свързани с транспорт, храна и нощувки.

Преводи със специфично професионална насоченост, която се характеризира с изобилие от термини, се остойностяват след предварителен разговор с клиента.

Други устни преводи - цена по договаряне.