We love English.

Школата по английски език вероятно е най-доброто място, където може да научите езика на Шекспир. Преподаваме английски на деца, тийнейджъри и възрастни курсисти, като програмите ни са съобразени с всички международни стандарти. Прилагаме интересни методики на обучение, благодарение на които нашите възпитаници бързо и лесно усвояват материала. Това се постига с подчертано индивидуално отношение към всеки ученик. Осъществява се постоянна проверка на знанията с цел максимална ефективност.

Обучението се води от опитни преподаватели филолози и е за всички нива: A1, A2, B1, B2 и C1. Освен цялостна подготовка за ниво предлагаме и помощни уроци за различни възрасти, както и специализирана подготовка за всички международни сертификати.

Училището за английски език отваря врати през 2013 г. До 2018 г. успешно преминалите обучение при нас са над 800.

Английски в София и Пловдив? Имаме горещи оферти за Вас!

Защо английски език?

Английският език е най-разпространен роден език в света и е официален в десетки страни. В дългия списък можем да срещнем държави като: Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Ирландия, Сингапур, Нигерия, Филипините и Малайзия. Според някои изследвания около 1.5 милиарда души го говорят като първи, втори или чужд език – всеки четвърти жител на планетата, което автоматично го превръща в универсално средство за комуникация.

Обръщаме специално внимание на изучаването на английски език, защото той е доминиращ в света на: литературата, науката, технологиите, дипломацията, спорта, музиката, филмовата индустрия и т.н. Голяма част от международния бизнес се провежда именно на този език. Над 1/3 от интернет потребителите комуникират на английски, като почти цялата електронната информация в света е презентирана чрез него. Необходим е за пътуване, защото където и да отидем, ако не знаем местния език, английският ще ни бъде от голяма полза в общуването.

Вижте цените на уроците по английски >>> ТУК!