И ето ни 5 години по-късно. По-добри, по-опитни и по-уверени от всякога.

В гората от предложения, които са буквално навсякъде, изборът на качествена школа е едно от най-големите предизвикателства за всеки курсист. Да откриеш правилното място, където да получиш точните знания, не е никак лека задача.

Избирайки 6+®, Вие се присъединявате към над 10 000 доволни потребители, използвали предлаганите от нас курсове и консултантски услуги през последните 5 години.

Нашите курсисти регистрират висока степен на справяне с учебния материал, което се дължи на екипа от опитни преподаватели и консултанти, които знаят как да Ви помогнат във всяка една ситуация.

Ето и част от успехите, благодарение на които можем да се отличим:

enlightened Над 1 800 отлични оценки на матури и кандидат-студентски изпити, от които пълните шестици са вече над 100.

enlightened Над 25 000 шестици в училище, получени при писмени и устни изпитвания, в т.ч. и оценките за взимане на участие в клас.

enlightened Стотици издадени сертификати за владеене на ниво на различни чужди езици.

Доверявайки се на нас, Вие получавате безупречно качество на избраната от Вас услуга. Цените са конкурентни и са отговарящи на високото ниво на нашите преподаватели. Индивидуалните, полуиндивидуалните и груповите занимания са съобразени с Вашите конкретни цели и свободно време. Заниманията се провеждат в учебни зали, в дома на учителя или в дома / офиса на обучаемия.

За по-бърза комуникация Ви препоръчваме да ни търсите директно на телефоните в сайта. Други опции са: да направите онлайн запитване чрез контактната форма или да ни пишете във Фейсбук.

Станете още по-успешни с нас! Очакваме Ви!