Биология за любопитни млади учени.

Школата по биология е известна със своите творчески и интересни подходи, които грабват учениците още от първия час. Преподавателите са квалифицирани биолози, които са напълно ангажирани с образователния процес.

Подходът винаги е адаптиран към профила на курсистите, като се изготвя специален план за всеки един от тях. Целта е да се усвоят нови знания по биология и да се затвърди вече преподадения материал. Стимулираме подрастващите да участват активно по време на час, благодарение на което курсистите ни придобиват по-голяма увереност и самочувствие.

Прилагаме различни техники за обучение. За нас е важно урокът да бъде структуриран правилно, да се свързват коректно новите със старите знания, да се дават увлекателни примери, които са достъпни за възрастта на детето, както и да се извършва постоянната проверка на знанията.

Най-важното е, че учениците разбират каква е ползата от биологията и как тя може да бъде обикната от сърце. За нас нищо не е трудно, защото владеем методите, по които да преподаваме материала с лекота, така че да бъде усвоен от нашите курсисти.

От основаването ни през 2013 г. до 2018 г. в нашето училище по биология са взели участие над 250 деца и тийнейджъри, чиито резултати ни мотивираха да продължим да се развиваме като водеща школа по биология в градовете София и Пловдив.

Предлаганите от нас помощни уроци по биология, водени от опитни биолози, са за: 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас, а специализираната подготовката по биология за матури 12 клас и кандидатстудентските изпити ще Ви осигури знания и увереност да бъдете приети във всеки ВУЗ.

Биология в София и Пловдив? Иска ли питане? Потърсете ни!

Вижте цените на уроците по биология >>> ТУК!