Wir lieben den Deutschen.

Школата по немски език е правилното място да научите езика на Гьоте. Обучението по немски е за деца, тийнейджъри и възрастни курсисти. Използваме международно утвърдени учебни програми.

Наш приоритет е използването на занимателни методики на обучение, чрез които нашите възпитаници успяват да усвояват материала бързо и лесно. Залагаме на индивидуалното отношение към всеки наш възпитаник. Прилагаме редовна проверка на знанията с цел постигане на максимална резултатност.

Уроците се водят от опитни преподаватели филолози и са за всички нива: A1, A2, B1, B2 и C1. Към цялостната подготовка за ниво добавяме и помощни уроци за малки и големи, както и специализирана обучение за всички международни сертификати.

Училището за немски език работи от 2013 г. До 2018 г. завършилите курс по немски език са над 460.

Немски в София и Пловдив? Заповядайте в немската школа!

Защо немски език?

Немският се говори като първи език от около 95 милиона души, а в световен мащаб знаещите немски са над 200 милиона. Официален език е в: Германия, Австрия и Лихтенщайн, но е широко разпространен и в: Белгия, Люксембург, Швейцария, част от Италия, Дания, Белгия, Намибия и др.

Немският е един от трите езика, които са най-често преподавани в света и един от петте най-използвани езици в Интернет. Широката му разпространеност е сериозен фактор, който може да мотивира всеки на учи немски език.

Вижте цените на уроците по немски >>> ТУК!