Nous aimons les français.

Школата по френски език е правилното място, където може да научите езика на Юго. Уроците по френски език са за деца, тийнейджъри и възрастни курсисти. Използваме утвърдени международни учебни програми, като прилагаме увлекателни методи на обучение, за да могат нашите ученици по-бързо и лесно да усвояват материала. Неотменна част от нашата работа е индивидуалното отношение към всеки курсист. За по-голяма ефективност извършваме постоянна проверка на знанията.

Курсовете се водят от опитни преподаватели филолози и са за всички нива: A1, A2, B1, B2 и C1. Като допълнение към цялостната подготовка за ниво предлагаме и помощни занимания за различни възрасти и специализирано обучение за всички международни сертификати.

Училището за френски език функционира от 2013 г. За периода до 2018 г. успешно преминалите курсисти са над 300.

Френски в София и Пловдив? Заповядайте при нас!

Защо френски език?

Френският език се говори от над 280 милиона души по цял свят. Основната част от тях са ситуирани във: Франция, Канада, Швейцария, Белгия, Монако, Люксембург, Хаити, както и в повече от 15 африкански страни, сред които: Мароко, Тунис, Алжир и Ливан. Той се използва от около 77 милиона души като първи език, а 128 милиона го владеят като втори. Това е единадесетият език по брой на ораторите.

Френският е вторият най-преподаван език в световен мащаб. Популярността му е значителен фактор, който може да стимулира всеки да учи френски език.

Вижте цените на уроците по френски >>> ТУК!