Математиката е полезна и забавна.

Математическата школа работи по специални програми за допълнителни занимания, насочени към задълбочаване и разширяване на знанията на курсистите по математика. Тези програми са в съответствие с утвърдените конспекти за началните и основните училище, както и за гимназиите. Резултатността на нашите курсисти е повече от удовлетворяваща. Това е в пряка връзка с дългогодишния ни опит в работата с млади любители на математическата наука.

Съдържанието и методите, които използваме, осигуряват отлична подготовка, придобиване на нови знания и умения, затвърждаване на усвоения материал и обогатяване на математическа култура на учениците. За тази цел постоянно подготвяме много допълнителни дидактически материали и публикации.

Заниманията са специално организирани от квалифицирани учители и са съобразени с програмата и класа на обучаемия. Подходът е подчертано индивидуален за всеки курсист, а проверката на знанията е важна част от всеки един урок.

От създаването ни през 2013 г. до 2018 г. в нашето училище по математика са се включили над 1 800 деца и тийнейджъри. Точно те спомогнаха със своя ентусиазъм и любов да се превърнем във водеща математическа школа в национален мащаб.

Предлагаме уроци по математика, водени от опитни математици, за всички класове: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. Помощните занятия ще помогнат на детето Ви да обикне още повече математиката.

Подготовката по математика за НВО след 7 клас, матури 12 клас и кандидат-студентските изпити, от своя страна, ще Ви осигури отлични познания, логическо мислене и вещина. Все солидни фактори, гарантиращи отлични резултати и висока степен на удовлетвореност.

Вижте всички градове, в които предлагаме уроци по математика >>> ТУК!

А актуалните цени за математиката са >>> ТУК!