С химията опознаваме заобикалящия ни свят.

Школата по химия е мястото, където учебният материал се представя по увлекателен начин, за да се стимулира активността на курсистите. Интересните задачи привличат вниманието на учениците и това спомага за гладкото протичане на заниманията.

Натрупаните знания бързо започват да служат на учениците като инструменти за вземане на компетентни решения в областта на природните науки и технологиите. Тийнейджърите научават ценни неща за заобикалящият ни свят. Фокусът е върху намирането на връзки с реалния живот.

Уроците по химия се водят от квалифицирани химици. Подходът е подчертано индивидуален, а текущият контрол е редовен с цел максимална ефективност.

В нашето училище по химия преподаваме уроци на ученици от: 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. В допълнение осъществяваме и специализираната подготовката по химия за матури 12 клас и кандидатстудентските изпити. Постигнатите резултати, от своя страна, са повече от удовлетворяващи.

От 2013 г. до 2018 г. участие в курсовете са взели над 220 ученици, които успяха да повишат рейтинга ни до степен на водеща школа по химия в София и Пловдив.

Вижте цените на уроците по химия >>> ТУК!