Amiamo l’italiano.

Школата по италиански език е идеалното място, където може да научите езика на Еко. Преподаваме италиански на деца, тийнейджъри и възрастни курсисти. Това се случва като използваме утвърдени международни програми.

Уроците се осъществяват благодарение на интересни методики на обучение, чрез които нашите възпитаници бързо и лесно усвояват материала. Стремим се към подчертано индивидуално отношение към всеки ученик. Извършваме постоянна проверка на знанията с цел максимална ефективност.

Курсовете по италиански се водят от опитни учители филолози и са за всички нива: A1, A2, B1, B2 и C1. Освен цялостна подготовка за ниво предлагаме и помощни уроци за различните възрасти, както и специално обучение за всички международни сертификати.

Училището за италиански език отваря врати през 2013 г. До 2018 г. успешно завършилите курсисти са над 200.

Италиански в София и Пловдив? Знаете къде!

Защо италиански език?

Италианският език се говори от над 70 милиона души по цял свят. Официален език е в: Италия и Сан Марино. Като втори официален се използва във Ватикана, като се забелязва засилена употреба в отделни части на: Швейцария, Хърватска и Словения. Що се отнася до популярността му в световен мащаб, италианският се говори на всички континенти. Езикът дава интересни възможности за развитие, които успоредно с неговата харизма са основните причини да е един от най-предпочитаните езици.

Вижте цените на уроците по италиански >>> ТУК!