Nos encantan los españoles.

Школата по испански език е най-подходящото място, където може да изучавате езика на Сервантес. Заниманията по испански са за деца, тийнейджъри и възрастни курсисти. Програмите, които използваме са утвърдени и международно признати. За да усвояват учениците ни по-бързо и с лекота материала, интегрираме специални методики на обучение. На почит е индивидуалното отношение към всеки възпитаник. Проверката на знанията се извършва редовно с цел по-висока резултатност.

Преподаването се осъществява от опитни учители филолози и е за всички нива: A1, A2, B1, B2 и C1. Към цялостната подготовка за ниво добавяме и помощни уроци за различни възрасти, както и профилирани курсове за всички международни сертификати.

Училището за испански език функционира от 2013 г., като за периода до 2018 г. броят на успешно преминалите обучение при нас е над 230.

Испански в София и Пловдив? Испанската школа Ви кани да научите езика!

Защо испански език?

Испанският е един от най-популярните езици в света. Повече от 400 милиона души го говорят като майчин език, което го нарежда на второ място по този критерий. Погледнато по-глобално общо над 500 милиона го владеят в световен мащаб. Това е официалният език на: Испания, Мексико, Аржентина, Колумбия, Уругвай, Чили, Перу, Венецуела, Еквадор, Куба, Гватемала, Боливия, Хондурас, Парагвай, Ел Салвадор, Коста Рика, Панама, Доминиканска република, Никарагуа, Пуерто Рико и Екваториална Гвинея. Да говориш испански освен престижно е и перспективно, защото пред Вас ще се отвори цял един нов свят с възможности.

Вижте цените на уроците по испански >>> ТУК!