Школата по химия е тясно специализирана в разработването на нови учебни материали и задачи, с помощта на които нашите курсисти да бъдат постоянно въвлечени по време на занятията, а и извън тях. Успяваме да спечелим вниманието на учениците с уроци, преподавани по увлекателен начин от квалифицирани химици.

Знанията по химия се пренасят в химия, която служи на учениците като инструменти за вземане на компетентни решения в областта на природните науки и технологиите. Тийнейджърите получат ценни теоретични и практически познания за: химичните елементи, структурата на въглерода, видовете свързване, химичните реакции, връзката между структурата и свойствата на различните органични или неорганични вещества и т.н. Фокусът е върху намирането на връзки с реалния живот. Подходът е индивидуален, а упражненията са интересни и грабващи вниманието.

В нашето училище по химия преподаваме уроци на ученици от: 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. В допълнение осъществяваме и специализираната подготовката по химия за матури 12 клас и кандидат-студентските изпити, като постигнатите резултати през последните години са повече от удовлетворяващи.

От 2013 г. до 2018 г. участие в курсовете са взели над 220 ученици, които успяха да повишат рейтинга ни до степен на водеща школа по химия в София и Пловдив.

Вижте цените на уроците по химия >>> ТУК!